Un loc desăvârșit
și armonios

Arh. Bogdan Neagu

În această zonă bucureșteană premium, Bogdan Neagu și echipa lui de arhitecți au creat Collection 10, cartier-boutique unic care îmbină un design contemporan elegant cu funcționalitatea bine cumpănita, împlinită cu materiale eficiente și de calitate.
Unicitatea Collection 10 constă într-o abordare arhitecturală inedită, cu retrageri și volume jucate ce dau o armonie distinctă ansamblului. În plus, putem crea interioarele așa cum îți dorești - la comadă. Așa cum îți faci costumele la croitor, noi iți facem casa.

Sunt trei tipuri de case, cu unul sau doua etaje si suprafețe între 220 și 312 metri pătrați. Fiecare nivel este gândit ca un volum separat cu o dispunere creativă și fluidă a spațiilor interioare, bine integrat în același timp pe verticală cu întregul. Toate vilele vor avea grădină, terase ce nu sunt vizibile din locuințele vecine și locuri de parcare.

Rezultatul este un loc desăvârșit și armonios.
Arhitectul Bogdan Neagu subliniază ideea de investiție valoroasă care se adaugă avantajelor locuirii propriu-zise în complexul Collection 10. Această zonă a cunoscut de-a lungul timpului o apreciere a proprietăților considerabil peste creșterea industriei și sunt toate motivele ca aceasta tendința sa se păstreze.
Dezvoltatorul JQ Development a făcut echipă încă din anul 2000 cu compania de construcții parteneră, Roca Construct, împreună cu care a clădit reședințe și clădiri de birouri apreciate pentru calitate, fiabilitate și eficientă.
Roca Construct are în portofoliul său proiecte emblematice construite în zone de top (Aleea Modrogan 5, Aleea Alexandru 25-27), 12 reședințe în Corbeanca, 16 unități duplex în Focșani, clădirea de birouri Avrig 12, reședințe individuale în centrul Bucureștiului și la Snagov, scoli și grădinițe în București.
Arhitectul Bogdan Neagu explică pricipalele linii ale conceptului său în interviul alăturat. Pomenim mai jos câteva elemente:

Pentru intimitatea locuitorilor s-au păstrat distanțe generoase între case - 9 metri peste strada centrală și 8 metri între casele de pe aceeași parte a străzii.

Etajul doi este și el retras, ceea ce aduce un plus de amplitudine străzii și senzației generale aerisite a cartierului.

Parterul și etajul 1 sunt înalte de 3 metri, iar etajul 2 ajunge la 4,2 metri în cel mai înalt punct al său.

Terasa din gradina este suficient de mare atât pentru grătar și locul de luat masa pentru tine și invitații tăi, cât și pentru un cățel. Din experienta, dezvoltatorii știu ca că o terasă mai mare de atât nu aduce avantaje în plus, ci doar dezavantaje, mai ales în privința cheltuielilor/eforturilor de întreținere. Doar cine n-a avut curte mare nu știe cât este de greu de întreținut.

În proiectarea structurii de rezistență s-a folosit o tehnologie fără grinzi atât la nivelul parterului cât și al etajului unu.

Cele 2 terase de la etajul doi sunt calculate și proiectate în așa fel încât să fie invizibile vecinilor.

(+40) 723 355 668
Acest site folosește cookie-uri. Mai multe . OK